طبق گزارش نیویورک تایمز، وزارت امور خارجه آمریکا هم اکنون در حال برنامه ریزی برای اختصاص بودجه به ایجاد شبکه وایرلس اینترنت یا همان اینترنت چمدانی در سه کشور ایران، سوریه و لیبی است.
شبکه خبری راشاتودی، با انتشار گزارشی با عنوان نقش آمریکا در ایجاد شبکه های ارتباطی در سایه برای مخالفان، به نقل گزارش منتشر شده در نشریه نیویورک تایمز پیرامون شبکه های سرّی تلفن همراه و اینترنت چمدانی پرداخت.
این گزارش ناظر به ماهیت این پروژه ها و طرح اصلی آمریکا در استفاده از آنها برای توطئه در برخی کشورهای جهان است.
متن کامل گزارش راشاتودی را در ادامه می خوانید: دولت اوباما به طور فزآینده ای در حال ایجاد شبکه های سایه وار سایبری و گسترش شبکه های مخفی ارتباطات تلفن همراه در کشورهای مختلف جهان است تا مخالفان دولت در این کشورها به راحتی و خارج از نفوذ حکومت بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
طبق گزارش نیویورک تایمز، دولت آمریکا از پروژه ای که هدف آن، ساخت شبکه های سرّی تلفن همراه در برخی کشورهاست حمایت میکند. البته این حمایت شامل پروژه "اینترنت چمدانی" نیز می شود که به کاربران اجازه می دهد به صورت وایرلس به شبکه اینترنت وصل شوند.
هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا نیز در حمایت های سخاوتمندانه آمریکا از این پروژه ها نقش کلیدی دارد. در همین زمینه وزارت خارجه آمریکا و پنتاگون، تنها در یکی از کشورهای منطقه خاورمیانه، بیش از ?? میلیون دلار را صرف ایجاد یک شبکه تلفن همراه موازی کرده اند.
این شبکه های مستقل تلفن همراه به مشترکان اجازه می دهد در مواقعی که شبکه اصلی تلفن یک کشور از سوی دولت قطع می شود، به وسیله این شبکه مستقل سرّی بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
پروژه اینترنت چمدانی نیز از سوی آمریکا با اختصاص ? میلیون دلار در حال پیگیری و برنامه ریزی است. این پروژه ضمن ارائه امکان وصل شدن به اینترنت در هر نقطه ای، احتمالاً از رهگیری مصون است و قادر به ارسال سیگنال های وایرلس (بدون سیم) در یک فضای بزرگ است.
طبق گزارش نیویورک تایمز، وزارت امور خارجه آمریکا هم اکنون در حال برنامه ریزی برای اختصاص بودجه به ایجاد شبکه وایرلس اینترنت یا همان اینترنت چمدانی در سه کشور ایران، سوریه و لیبی است.
شبکه ای که به اپوزسیون اجازه می دهد تا در خارج از نظارت دولت مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. واشنگتن همچنین برنامه های دیگری را نیز برای تسهیل ارتباطات مخالفان در برخی کشورهای دنیا در دستور کار دارد. ایالات متحده در طرح های جدید خود، در حال برنامه ریزی برای ایجاد یک نرم افزار مخصوص است که به کاربران اینترنتی امکان مخفی ماندن را می دهد. طبق گزارش نیویورک تایمز، آمریکا تا پایان سال ????، بیش از ?? میلیون دلار در قبال این پروژه ها خرج خواهد کرد.
نظر |
این انیمیشن هدف مورد نظر سازندگان انگلیسی؛ یعنی تغییر نگرش در بین جوانان مسلمان انگلیس را برآورده نساخته است.
رئیس سابق امنیت عمومی رژیم صهیونیستی (شاباک) تاکید کرد که ارتش سایبری ایران میتواند خسارتهای استراتژیک به تلآویو وارد آورد.
به گزارش رسانههای رژیم صهیونیستی، "یوال دسکین" طی سخنانی در کنفرانسی درباره جنگ الکترونیک که در مرکز پژوهشهای امنیت ملی در دانشگاه تلآویو برگزار شد، با اشاره به تشکیل "ارتشهای سایبری" در سراسر جهان از جمله ایران و سوریه تاکید کرد که این ارتشها میتوانند خسارتهای استراتژیکی به اسرائیل وارد آورند.
وی اظهار داشت: «ایران اعلام کرده است که در حمایت از جنگهای فرضی و حملات هجوم سرمایهگذاری کرده است و سوریه نیز به دلیل اعتراضها ارتش سایبری تشکیل داده است.»
دسکین افزود: «سخن ما در مورد یک تهدید حاشیهای نیست بلکه یک واقعیت موجود است.»
در همین زمینه نخستوزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد که تلآویو از چند جهت در معرض حملات سایبری قرار گرفته و این رژیم باید در فضای سایبری و جنگ الکترونیکی به قدرت مهم جهان تبدیل شود.
"بنیامین نتانیاهو" طی سخنانی در کنفرانسی درباره جنگ الکترونیک که در مرکز پژوهشهای امنیت ملی در دانشگاه تلآویو برگزار شد، گفت که اسرائیل باید در فضای سایبری به قدرت مهمی تبدیل شود و این امر نه تنها برای امنیت اسرائیل مهم است، بلکه اسرائیل را در قرن 21 قرار میدهد.
وی افزود: «پیشرفت سریعی که در زمینه سایبری اتفاق میافتد ما را از چند جهت در معرض حملات قرار میدهد که از جمله آن هوا، امنیت، بانکها و ارتباطات است.»
وی به تشریح دشواریهایی که در فضای سایبر وجود دارد، پرداخته و تصریح کرد: «توانایی برای دستیابی به موازنه بازدارندگی در زمینه امنیت و تمامی آنچه که مربوط به "جنگ سایبری" است به ادغام بین دفاع و بازدارندگی بستگی دارد.»
نتانیاهو افزود: «ایجاد موازنه بازدارندگی دشوار است، زیرا هویت مهاجم در زمان هجوم یا پس از آن روشن نیست؛ موضوع امنیت بسیار پیچیده است و ما مدتهای طولانی است که به چگونگی دفاع از دستگاههای مرکزی اسرائیل در مقابل حملات الکترونیکی میاندیشیم.»
خبرگزاری فارس: در پی اعمال تحریمهای یکسویه علیه ایران از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا، یکی از شرکتهای اصلی کشتیرانی در انگلیس ورشکست شد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، شرکت کارگزار کشتیرانی "جانسون استیونس " که دفتر اصلی آن در انگلیس بوده و نمایندگی شرکت جمهوری اسلامی ایران را برعهده داشت، با تحمل ضرر و زیان ناشی از تحریم یکجانبه علیه ایران، در حالت ورشکستگی قرار گرفت.
بنا بر این گزارش، "دیوید مریگلد " یکی از شرکای صاحب این شرکت گفت: تحریمها علیه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، مشکلات بزرگی را از جمله قطع تسهیلات بانکی را به وجود آورد که در این شرایط تجارت کار مشکلی خواهد بود.
وی تصریح کرد: "با از دست دادن یکی از مشتریان بزرگ خود [ایران]، بسیار سخت خواهد بود که در کوتاه مدت، یک مشتری بزرگ دیگر را جایگزین آن کرد. "
شرکت "پیکیاف " دراینباره گفت: "با اعمال تحریمها علیه ایران از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا، تسهیلات بانکی شرکت جانسون استیونس قطع شد، که این موضوع نقل و انتقلات مالی را بسیار مشکل کرد. "
در حالی که تحریم ایران برای بسیاری از شرکتهای بینالمللی مشکلاتی را ایجاد کرده است، شرکت کشتیرانی ایران پیش از اعلام کرد: "تحریمها خطوط کشتیرانی ایران را فلج نخواهد کرد. "
رئیس شرکت کسترل که بیشترین سهم از شرکت جانسون استیونس را در اختیار دارد، تصریح کرد وضعیت بسیار وخیمی است. این شرکت پیش از این درآمد بسیاری از همکاری با شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران داشته است.
جام نیوز به نقل از سیانان گزارش داد: آمریکا اکنون با حکومتی مستحکم در ایران روبهرو است.
شبکه سیانان با اذعان بر اینکه آمریکا نتوانست از اختلافات اخیر مسئولان در ایران بهرهای ببرد، گزارش داد: بهخاطر همفکری مسئولان جمهوری اسلامی، آمریکا اکنون با حکومتی مستحکم در ایران روبهرو است و این برای آمریکا خوب نیست.
در این گزارش آمده است: یکی از کارمندان اسبق سیا که تحلیلگر مسائل سیاسی هم هست بر این باور است که ارتباط های محکمی در حکومت ایران وجود دارد و آمریکا نتوانسته از اختلافات اخیر بین مسئولان جمهوری اسلامی بهرهای ببرد.