عده زیادی هر ساله برای سفرهای خود آن را انتخاب می کنند, غافل از اینکه این شهر شهری است پر از اندوه و افسردگی و گمراهی و برای افرادی که به آن سفر می کنند جز پشیمانی به دنبال نخواهد داشت .
شهر کوچکی است, اما خیلی عجیب و غریب است,هم زیبا و هم خطرناک , زیبا,چون منظره های زیبایی در آن به چشم میخورد و خطرناک,چون علاوه بر منظره های زیبا دره ها و مرداب های خطرناکی دارد که هر آن ممکن است در مرداب این شهر غرق شوی و در دره های عمیق آن سقوط کنی . هر کسی جرات نمی کند وارد این شهر شود ,چون واقعا خطرناک است و هر ثانیه ممکن است برای آدمی حادثه ای جبران ناپذیر رخ دهد و یک عمر پشیمانی به وجود بیاورد . عده زیادی از خیر منظره های زیبای این شهر می گذرند و از ترس دره های وحشتناک این شهر حتی نزدیک این شهر هم نمی شوند و نه تنها نزدیک نمی شوند بلکه از صدها کیلومتری این شهر فرار می کنند . اما در این میان عده ای بدون هیچ هراس و ترس و دلهره ای با راحتی خیال و آرامش وصف ناشدنی بارها به این شهر سر می زنند و از منظره های آن دیدن می کنند . این افراد فقط منظره های این شهر را می بینند اما از خطر دره ها و مرداب های آن غافل هستند . شاید بتوان گفت ,عجیب ترین شهری است,که تا به حال وصف آن را می شنیدم ,شهری که بر خلاف شهرهای دیگر نقشه جغرافیای آن هم عجیب و غریب است چرا که این شهر مانند مثلثی است که از سه ضلع تشکیل شده و بیشتر دره ها و مرداب های این شهر در اطراف آن یعنی بر سه ضلع آن قرار داشت . ادامه مطلب...
نظر |
دکتر "کامیار ثقفی" با اشاره به حکم ابلاغ شده مقام معظم رهبری مبنی بر تشکیل شورای عالی فضای مجازی اظهار داشت: «فرمایش رهبری به نکاتی اشاره دارد که اولویت آن مربوط به بحث گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات با نگاه سرمایه گذاری هدفمند در این بخش است به نحوی که این موضوع را به عنوان یک فرصت تلقی فرمودند تا به عنوان ابزاری برای پیشرفت همه جانبه کشور مورد استفاده قرار گیرد. هم چنین در کنار این بحث، موضوع صیانت از آسیب های ناشی از فضای مجازی را هم مطرح کردند که در این راستا نیاز به سیاستگذاری، تصمیم گیری و هماهنگی های لازم وجود دارد.»
وی با بیان این که بحث فناوری اطلاعات و ارتباطات مانند هر موضوع دیگری دارای یک سری فرصت ها و تهدیدات است، اضافه کرد: «نگاه غالب در تشکیل شورای عالی فضای مجازی با توجه به سوابقی که در این موضوع وجود دارد، تأکید بر وجود فرصتی است که استفاده از آن باید در جهت پیشرفت کشور باشد.»
رئیس دانشگاه شاهد در مورد ضرورت تشکیل شورای عالی فضای مجازی تصریح کرد: «اصل موضوع به لحاظ اجرایی که در حکم مقام معظم رهبری هم آمده است بحث تشکیل یک مرکز است که به لحاظ عملیاتی و اجرایی حوزه فضای مجازی را در کشور مدیریت کند.»
وی گفت: «ملاحظه بسیار مهم در این حکم آن است که تمام کسانی که در حوزه فناوری اطلاعات طی سال های سال و از زمانی که بحث فناوری اطلاعات در کشور مطرح شده تا به امروز دست اندر کار آن بودند در این شورا حضور خواهند داشت چرا که به دلیل فرابخشی بودن این موضوع که در یک حوزه خاص خلاصه نمی شود، این شورا می تواند بخش فناوری اطلاعات را متمرکز کند.»
عضو شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر این که قوای مختلف در کشور و مجموعه های نهادی بسیاری به نوعی درگیر فناوری اطلاعات هستند، افزود: «ضرورتا فناوری اطلاعات تابع یک وزارتخانه در دولت نمی تواند باشد و این موضوع هم موضوعی نیست که هرکس در حوزه مسئولیتی خود براساس تشخیص و اختیارات خودش بتواند عمل کند. براین اساس در برخی مواقع که در موضوعات مختلف تداخل هایی در کار پیش می آمد، نیاز به هماهنگ سازی این فضا به شدت احساس می شد که با تدبیر مقام معظم رهبری این قانون شکل گرفت.
ثقفی با اشاره به تشکیل شورای عالی فناوری اطلاعات که جایگاهش در دولت بود در حالی که شورای عالی فضای مجازی فرابخشی است و ترکیب آن را تمامی وزارتخانه های کلیدی و مطرح و سازمانها و دستگاههای مرتبط این حوزه تشکیل می دهند، گفت: «این شورا چیزی شبیه شورای عالی انقلاب فرهنگی است به نحوی که انواع شوراها در حوزه آموزش عالی وجود دارد اما شورای عالی انقلاب فرهنگی سیاستگذاری کلان را در این بخش انجام می دهد.»
وی با بیان اینکه مدلهای مختلفی که تاکنون در زمینه سیاستگذاری فناوری اطلاعات به کار آمد، کارآمدی کافی را نداشته اند، گفت: «لذا ضرورت داشته که با یک نگاه جامع تر و مقتدرتر به این عرصه ورود شود. در واقع ترکیبی که مقام معظم رهبری در بخش حقوقی این شورا منصوب فرمودند نشان دهنده اهمیت و اهتمام ایشان به این موضوع است چرا که حضور تمامی روسای قوا در این شورا نشان می دهد که در حد یک شورا در درون دولت نمی تواند موضوع فناوری اطلاعات سیاستگذاری شود.»
عضو شورای عالی فضای مجازی در مورد تشکیل مرکز ملی فضای مجازی بر اساس این حکم نیز گفت: «با تشکیل جلسات اولیه این شورا تشکیل این مرکز نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.»
وی در مورد زمان تشکیل اولین جلسه این شورا گفت: «در این زمینه اطلاعی ندارم و این حکم چهارشنبه هفته گذشته به اعضا ابلاغ شده است و قاعدتا زمان تشکیل اولین جلسه آن باید از سوی دبیرخانه این شورا اعلام و شرح وظایف و اختیارات آن مشخص شود.»
ثقفی گفت: «دبیر شورای عالی فضای مجازی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است و اعضای حقیقی این شورا افرادی هستند که در بحث فناوری اطلاعات و ارتباطات سال ها است صاحبنظر بوده و می توانند به لحاظ تخصصی بخشی از نیازهای این شورا را تامین کنند.»
شنیده می شود پس از آنکه انتخابات به اتمام رسید، یکی از سبزی ها گفت: «بازم تقلب شد؟! چرا هیچکدوم از افراد ما رای نیاوردند؟» البته سبزی ها بعد از تحقیقات بسیار متوجه شدند که هیچ کدام از نامزدهایشان در این انتخابات ثبت نام نکرده اند! و کلا تریپ تحریم بوده اند!
گفتنی است چندی پیش نیز یکی از همین سبزی ها از یکی از بانک ها شکایت کرده بود که چرا نامش به عنوان برنده ی قرعه کشی اعلام نمی شود که مسئولان بانک به ایشان گفتند بایستی ابتدا در این بانک حساب باز کند و سپس منتظر برنده شدنش باشد!
"رضا پهلوی"، ولیعهد سابق ایران، در تلاش است برای رسیدن به نقطه برگزاری یک همه پرسی آزاد و تصویب قانون اساسی جدید در ایران، نیروهای سیاسی کشورش را به سبک جنبش های بهار عربی متحد کند[!].
ارگان رسانه ای سیا افزود: "رضا پهلوی"، می خواهد از طریق متحد کردن نیروهای معترض به جمهوری اسلامی و گرد آوردن این نیروها در یک نقطه مورد اتفاق، اپوزیسیون کشورش را دگرباره احیا کند.
در ادامه این گزارش با اشاره تلویحی به شکست اپوزیسیون برای ایجاد اغتشاش در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی آمده است: از دید وی انتخابات مجلس شورای اسلامی که روز جمعه دوم ماه مارس در ایران برگزار شد، یک فرصت برای بیان اعتراض مخالفان نظام اسلامی بود.
رادیو فردا بدون اشاره به حضور تاریخی ملت ایران در انتخابات اخیر مجلس نوشت: فراخوان به تحریم انتخابات از درون کشور به شکلی گسترده در جریان بود و امیدهای کنشگران برای حداقل نگاه داشتن مشارکت واجدین شرایط بسیار بالا بود[!].
ربع پهلوی هم چنین مدعی شده است: به باور من امروز می توانیم اتحاد را در بین گروه وسیعی از نیروهای معترض مشاهده کنیم.
این گزارش می افزاید: شاهزاده در سن 17 سالگی ایران را به مقصد آمریکا ترک کرد و از زمان برکناری پدرش در سال 1979 تا کنون در تبعید به سر می برد. گذران این سالیان و یک عمر فعالیت سیاسی و مخالفت با جمهوری اسلامی ایران او را به نقطه ای رسانده که موافق هر شکل حکومتی که جایگزین نظام فعلی ایران شود باشد، از جمله پادشاهی مشروطه، دموکراسی به سبک "وِست مینیستر" یا ریاست جمهوری به شیوه فرانسوی.
آن گونه که رادیو فردا نوشته، رضا پهلوی مخالفت شدید خود را با اقدام نظامی علیه ایران ابراز داشته و از آن به "زهر" تعبیر کرده که امکان مقابله به مثل را به ایران می دهد.
در حالی ربع پهلوی در توهمات خود از احیای اپوزیسیون سخن به میان آورده است که اتحاد و همبستگی در بین مخالفان و معاندان نظام جمهوری اسلامی ایران به مشکلی لاینحل تبدیل شده است.
در همین زمینه "اکبر گنجی" که خود چند سالی است با پناه بردن به دامان غرب به جمع اپوزیسیون پیوسته است در یادداشتی که در سایت اینترنتی روز آنلاین منتشر شد به بررسی این پرسش پرداخت که چرا در ایران جنبش ضد رژیم وجود خارجی ندارد؟ و در تحلیل آن نوشت: اپوزیسیون طی 33 سال گذشته دائماً سقوط شش ماهه رژیم را به مردم وعده داده است. اما آن وعده ها نقد نشده است. چرا؟ یکی از دلایل این امر این بوده که مخالفان مقیم خارج "آرزو"ی خود را "واقعیت" قلمداد می کردند. هرگونه تحلیلی نیازمند تصویری صادق از واقعیت است. تصویر کاذب از "رژیم" و "مردم" آدمی را به خیال پردازی سوق می دهد.
گنجی در ادامه اپوزیسیون خارج نشین را فاقد قدرت بسیج اجتماعی توصیف کرد و افزود: مسائل و مشکلات موجود موجب "استیصال" کامل اپوزیسیون شده است. آن ها می گویند ما هیچ پایگاهی در داخل نداریم و رژیم هم به هیچ طریقی ساقط کردنی نیست. پس تنها راه ممکن، تهاجم نظامی دول خارجی به ایران است بنابراین ما باید خود را به دولت های غربی بشناسانیم و آمریکا و اسرائیل را به تهاجم نظامی تشویق کنیم. آیا این رویکرد کمترین فضیلت اخلاقی و اعتبار برای آدمی پدید می آورد؟!