اسناد منتشرشده از سوی ویکی لیکس، ابعاد همکاری های اطلاعاتی و امنیتی سازمان های جاسوسی عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی علیه ایران را فاش کرده است.
بر اساس اسناد و مدارک جدیدی که وبگاه ویکیلیکس از پایگاه امنیتی "استراتفور" به دست آورده است، سازمان جاسوسی رژیم صهونیستی (موساد) کمک های محرمانه ای را به سازمان جاسوسی عربستان سعودی می دهد.
طبق این گزارش، نامه های الکترونیکی که در تاریخ 2 می سال 2007 میلادی ارسال شده، حاوی مذاکراتی میان "فرید بورتون "معاون رئیس استراتفور در زمینه مبارزه با تروریسم با تحلیلگران در مورد همکاری های محرمانه عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی است. این مذاکرات نشان می دهد که رژیم صهیونیستی اهمیت زیادی به برقراری روابط با رژیم حاکم بر عربستان سعودی می دهد.
این سند که روزنامه الاخبار لبنان نیز آن را منتشر کرده است، نشان می دهد که مذاکرات با پیام کوتاهی از سوی بورتون به یکی از تحلیلگران این مرکز آغاز شده است. وی یک منبع اطلاعاتی است که نامی از وی برده نشده است.
او تأکید کرده که موساد کمک های محرمانه ای را به سازمان جاسوسی عربستان سعودی در زمینه جمع آوری اطلاعات و گزارش های مربوط به ایران داده است.
این منبع در پایان تأکید می کند که گروهی از افسران سابق و کنونی موساد توافق هایی را با سعودی ها به امضا رسانده اند تا به آن ها تجهیزات امنیتی، اطلاعات جاسوسی و خدمات مشاوره ای ارائه کنند که این نشان می دهد، مناسبات امنیتی و تجاری خوبی میان رژیم صهیونیستی و طبقه حاکم بر عربستان سعودی وجود دارد.
"دان کایکندال" مدیر امور مالی استراتفور نیز نسخه ای از این پیام ها را دریافت کرده است. در یکی از این پیام ها، بورتون می پرسد: «آیا ما باید وزارت امور خارجه و سازمان جاسوسی عربستان سعودی را به لیست مزدوران خود اضافه کنیم؟ من پیشنهاد می کنم که مایک بارکس (یکی از کارمندان استراتفور در زمینه جذب جاسوس) را که دوست بندر بن سلطان است، به عربستان بفرستیم تا در قبال 100 هزار دلار آنها را راضی کند.»
این پیشنهاد با استقبال کارشناسان ارشد استراتفور مواجه شد.
رژیم آل سعود حاکم بر عربستان سعودی در حالی که همواره از قطع ارتباط خود با صهیونیست ها سخن می گوید، اما اسناد موثق، در طول دوره حاکمیت سعودی ها بر عربستان، نشان داده که این رژیم روابط خوبی با رژیم صهیونیستی دارد.
شرکت در کنفراس "آناپولیس"، عدم حمایت از گروه های مقاومت اسلامی، عدم مطالبه جزایر اشغالی عربستان که در تصرف رژیم صهیونیستی است، حمایت از وتوهای آمریکا به سود این رژیم در شورای امنیت سازمان ملل، حضور "ملک عبدالله" به همراه "شمعون پرز"، رئیس رژیم صهیونیستی در کنفرانس گفت وگوی ادیان و صدها نمونه دیگر از این دست، از مصادیق های تلاش ریاض برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی است.
نظر |
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از فارس، ظهر بود، همه فرماندهان، بسیجی و سپاهی و ارتشی، بعد از یک جلسه عملیاتی داخل پادگان سرپل ذهاب، نماز و نهار.
حاج همت، مهدی باکری، صیاد شیرازی و سرداران سپاه عشق همه حضور داشتند.
امیرعقیلی، سرتیپ دوم ستاد «لشکر 30 عملیاتی گرگان» سر سفره نهار، کنار حاج همت نشست.
بسم الله؛ لقمه اول را که گذاشت توی دهانش، به حاج همت گفت: حاجی پارتی بازی می کنی ها...
حاج همت با تعجب نگاهی کرد، به امیر عقیلی گفت: چطور...!؟
امیر گفت: حاجی، به این ایست بازرسی ژاندارمری و ارتش که می رسی، یک بوق می زنی، دست تکان می دهی و رد می شوی. اما به ایست بازرسی بسیج که می رسی، از دور چراغ می دی، بوق می زنی، بیست متر مانده، ترمز می زنی، با لبخند از ماشین پیاده می شوی، بهشان خسته نباشید می گویی، بعد سوار ماشین می شوی و آرام آرام از کنارشان با لبخند، دست تکان می دهی و می روی.
حاج همت خندید و گفت: نه، اینطوری هام نیست. تبمسی به جمع فرماندهان ارتشی و بسیجی و سپاهی در ادامه گفت: من وصیت می کنم؛ کوچکتر از آن هستم که نصیحت کنم.
بعد رو به جمع کرد، لبخندی شیرین تر، قدری بلندتر گفت: آقا، به ایست بازرسی بسیجی که رسیدی، محکم ترمز بزن.
همه دست از خوردن غذا کشیدند، بعضی ها لقمه توی دهان، با تعجب گفتند: چرا حاجی؟
شهید همت گفت: ببینید این سربازهای ارتش و ژاندرمری، چهارماه تعلیمات اولیه می بینند، بعد یک دوره تخصصی آموزش دژبانی، که در ایست بازرسی، اول ایست بدهند، بعد تیرهوائی، بعد اگر توجه نکرد، لاستیک ماشین را هدف بگیرند، آموزش دیدند که هدف را دقیقآ «زنده» از ماشین پیاده کنند.
بازجوئی کنند. هویت اش را بدست بیاورند، که چکاره هست؛ از کجا آمده، ماموریت اش چی هست.
ولی یادتان باشه، بسیجی اول می بنده به رگبار، تازه یادش می آد، که باید ایست می داد.
یک مرتبه، خمپاره خنده بود که وسط سفره منفجر شد، حالا نخند کی بخند... .
فراکسیونها در مجلس آینده، برآیندی از حضور جبههها و جریانهای سیاسی است، به جبهه و جریانی رای دهیدکه بیشترین همسویی و انطباق با مصالح نظام و منافع ملی را داشته و حضور آنان در مجلس منشاء پیشرفت و کارآمدی نظام جمهوری اسلامی ایران باشد.
جمعه 12 اسفندماه، روز تعیین سرنوشت 4 ساله ی مجلس نهم با انتخابات هوشمندانهی مردم و مانور اقتدار مردمی نظام در برابر دشمنان و بدخواهانی است که ناجوانمردانه سلاح ترور، تهدید و تحریم را برای ایجاد شکاف بین مردم و حاکمیت بکار گرفته و ایجاد ناامنی، کاهش مشارکت و یا زمینهسازی برای نفوذ نا اهلان به مجلس را دنبال میکنند. در مقابل ملت بزرگ ایران اسلامی که خالق حماسههای بزرگی چون 9 دی و 22 بهمن بوده و هوشیاری و بلوغ سیاسی خود را در بزنگاهها و پیچهای تاریخی تعیین کننده نشان دادهاند، سه راهبرد را در انتخابات خود دنبال مینمایند: 1- مشارکت بالا و حضور حماسی در پای صندوق رای برای خنثی سازی خط تهدید و تحریم و تولید قدرت به نفع عزت و غرور ملی. 2- حفظ آرامش و کمک به ثبات سیاسی برای فراهم ساختن زمینهی حضور و شناخت دقیق جریانات وجبهههای سیاسی و ارزیابی نامزدهای انتخاباتی و جلوگیری از هر گونه سوء استفاده ی دشمن برای ایجاد ناامنی و فرصت طلبی برای مظلومیت نمایی و یا آشوب گری . 3- گزینش هوشمندانه از میان نامزدها در عین احترام به تمامی آنان و بکارگیری شاخصها و معیارهای انتخاب اصلح برای برپایی مجلسی کارآمد و در تراز انقلاب اسلامی. از این رو تمامی مدافعان انقلاب اسلامی و علاقمندان به پیشرفت و سربلندی کشور و عزت ملی نه تنها روز جمعه پای صندوقهای رای حضور مییابند بلکه قبل از آن با بررسی و ارزیابی صلاحیت ها و شایستگیهای نامزدها، با شناخت و بصیرت کافی از حق خود برای مشارکت در تعیین سرنوشت سیاسی استفاده کرد ه و از این سرمایهی ارزشمند در راه پیشرفت و برپایی عدالت سود میجویند. بنابراین چنانچه لازم باشد از مشورت با افراد آشنا با جریانات سیاسی و پای بند به منافع ملی و مصالح نظام نیز بهره گرفته و اشخاصی را انتخاب میکنند که واجد صلاحیتهایی چون ولایتمداری، روحیه خدمتگزاری، تعهد و شجاعت انقلابی، تخصص و توان راهبردی، بصیرت و مواضع مناسب و بهنگام در برابر دو افت فتنه و انحراف، پاکدستی، عدالت محوری و تبعیض ستیزی، دوری از کانونهای ثروت و قدرت و ... بوده و بتوانند ضمن حفظ استقلال مجلس، هماهنگی با دو قوهی دیگر به نفع مصالح و منافع نظام را برقرار و از شان نمایندگی مجلس که باید عصارهی ملت و خانهی ملت باشند، پاسداری نمایند. علاوه بر این از آنجا که فراکسیونها در مجلس آینده، برآیندی از حضور جبههها و جریانهای سیاسی است، شناخت این جریانات و نامزدهای مورد حمایت آنان نیز لازم است که بر اساس رویکردها، عملکردها و ایدهها و شعارهای آنان و مبانی اندیشهای شکل دهندهی آن جبههها و جریانات، به جبهه و جریانی رای دهند که بیشترین همسویی و انطباق با مصالح نظام و منافع ملی را داشته و حضور آنان در مجلس منشاء پیشرفت و کارآمدی باشد. در پایان یک نکتهی دیگر اینکه شامگاه روز جمعه پایان رقابتها و شروع رفاقتها است و نتیجهی انتخاب مردم هر چه که باشد باید مورد قبول نامزدها و حامیان آنان بوده و برنده و بازنده هر دو به عملکرد و رویکرد آنان مرتبط است. برندگان باید فرصت پیش رو را مغتنم شمرده و برای حفظ اعتماد مردم و پاسداشت امانتی که آنان سپرده شده تلاش نمایند و بازندگان نیز برای جلب این اعتماد و بدست آوردن فرصتهایی در ینده بکوشند که احترام به رای مردم از جمله لوازم آن است.
سایتهای ضدانقلاب و صهیونیستی به التماس از مردم برای تحریم انتخابات مجلس نهم روی آوردند.
در حالیکه نظرسنجیهای معتبر حاکی از افزایش مشارکت مردم در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی نسبت به دورههای قبلی است، سایتهای ضدانقلاب و صهیونیستی به التماس از مردم برای تحریم انتخابات روی آوردند. سایت صهیونیستی بالاترین صفحه اول خود را به پستهایی در راستای تحریم انتخابات مجلس نهم اختصاص داد. یکی از این پستها که نشاندهنده ناامیدی صدانقلاب از کاهش مشارکت مردم در انتخابات است، تیتر جالبی دارد. در تیتر این مطلب نوشته شده است: مردم رأی ندهید؛ شما را به شرفتان رأی ندهید ... رسانههای ضدانقلاب در ماههای منتهی به انتخابات مجلس نهم تلاشهای گستردهای برای القای ناامیدی در جامعه در راستای کاهش مشارکت مردم در انتخابات انجام دادند. تعدادی از محکومان فتنه نیز همین خط را در داخل دنبال کردند. بسیاری از کارشناسان سیاسی کاهش مشارکت مردم را سرفصل برنامههای دشمن برای انتخابات مجلس نهم میدانند. چاره ندارن اگه داشتن شماره حساب از ایرانیا میگرفتن پول براشون واریز می کردند به حسابشون که شاید نرن رای بدن.