به سفارش حضرت امام ایشان با ماشین تا نزدیکترین جای ممکن میآمدند و بعد پیاده میشدند .به جز ایشان هیچ یک از شخصیتها اجازه نداشت که از داخل بیت عبور کند.
تا آقای خامنه ای هست دلواپسی نداشته باشید در عصر حاضر رئیس و امام جامعه اسلامی شخصیتی است که امام راحل(ره) در مورد شخصیت ایشان فرمودهاند اگر دنبال شخصی دلسوز برای انقلاب اسلامی هستید کسی دلسوزتر از آقای خامنهای پیدا نمیکنید و حتی ایشان تاکید کردند تا آقای خامنهای هست دلواپسی نداشته باشید. آیتا... ابوالقاسم خزعلی، عضو مجلس خبرگان رهبری عنایت ویژه حضرت امام در زمان ملاقاتهای بزرگ در حسینیه جماران که شخصیتهای طراز اول هم حضور مییافتند و شلوغ میشد، امام سفارش کرده بودند که حضرت آیتا... خامنهای را از مکان مخصوصی وارد کنند.لذا ایشان با ماشین تا نزدیکترین جای ممکن میآمدند و بعد پیاده میشدند و از داخل بیت امام و حیاط اندرونی عبور میکردند و در جلسه ملاقات حضور مییافتند. به جز ایشان هیچ یک از شخصیتها اجازه نداشت که از داخل بیت عبور کند. حاج حسین سلیمانی از محافظان امام خمینی(ره)، کیهان، 88/09/29 وقتی قلب امام(ره) شاد شد... در نخستین جلسه مجلس خبرگان پس از ارتحال امام(ره)، هیأت رئیسه خواستار تشکیل شورای رهبری بود. قبل از رأیگیری، موافقان تشکیل شورا گمان میکردند تعداد مخالفان در اقلیت قرار دارد اما هنگامی که مخالفان را در اکثریت دیدند، به بررسی طرح رهبری واحد پرداختند. وقتی یکی از حاضران نام حضرت آیت ا... خامنهای را مطرح کرد، معظمله بسیار ناراحت شدند و خود را به پشت تریبون رساندند و با اعتراض نسبت به این موضوع گفتند« میدانید میخواهید چه بار سنگینی روی دوش انسان بگذارید» که اعضای شورای نگهبان در مقابل پاسخ دادند نباید جلوی اجرای قانون را بگیرید. و اینگونه بود که سرانجام ایشان تسلیم شدند و خبرگان با آرای قاطع، معظمله را به رهبری برگزیدند.... به پیشنهاد آیتا... جنتی به دیدار مرحوم سید احمد آقا خمینی رفتیم، ایشان انتخاب مقام معظم رهبری را موجب خشنودی قلب امام راحل عنوان کرد و به ما گفت که چند روز پیش از ارتحال امام(ره)، به همراه امام(ره) مشغول تماشای تلویزیون بودیم که رئیس جمهور (مقام معظم رهبری) و رهبر کره شمالی در حال بازدید از گروه تشریفات بودند و من به امام(ره) گفتم ایشان چقدر موقر حرکت میکنند و امام(ره) هم فرمودند ایشان به راستی برازنده رهبری است. آیتا... محمدصادق حائریشیرازی منبع : هفته نامه پرتو سخن
نظر |
امام خمینی در اعلام روز قدس امیدوار بود مردم فلسطین و جهان اسلام را برپایه همبستگی اسلامی وارد معادله رویاروئی سازند و شرایط این معادله را به نفع مردم فلسطین تغییر دهند.
شکی نیست که پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال1357تحول بنیادینی در معادله رویاروئی در فلسطین پدید آورد. پس از چند جنگ گسترده نظامی در سالهای1948،1956،1967،1973میلادی میان اعراب و رژیم صهیونیستی نه تنها تحولی در این معادله پدید نیامد که متأسفانه زمین های بیشتری از فلسطین و دولتهای عربی به اشغال دشمن در آمد. مناطق کرانه باختری، نوار غزه، شبه جزیره سیناء و بلندی های جولان از جمله سرزمین هایی است که تنها در جنگ1967به اشغال دشمن درآمد و شرایط معادله فلسطین پیچیده تر شد. به کارگیری اره کار جنگ چریکی و آزادیبخش از سوی گروه های چپ گرا و ملی گرای فلسطینی نیز تحولات چندانی پیش نیاورد، گر چه ضربه هایی برپیکر رژیم صهیونیستی وارد ساخت. این دو فرآیند نه تنها کاری از پیش نبرد که متأسفانه با امضای قرارد داد کمپ دیوید میان مصر و رژیم صهیونیستی در سال1978این رژیم را امیدوار ساخت تا دیگر کشورهای عربی نیز موجودیت غاصبانه این رژیم را به رسمیت بشناسند. حمله اسرائیل به لبنان در سال1982و شکست دادن سازمان آزادیبخش فلسطین و سپس تبعید چریک های فلسطینی به تونس، تومار راهکار مبارزه مسلحانه را در هم پیچید و جامعه مظلوم فلسطین بدون راهبرد و امید به آینده باقی ماند. در چنین شرایطی انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید و آزادی سرزمین فلسطین را بخشی از اولویت های خود اعلام کرد. در اولین روزهای پیروزی انقلاب سفارت رژیم صهیونیستی در تهران به سازمان آزادی بخش فلسطین واگذار شد و امام خمینی در همان سال های اولیه انقلاب با اعلام آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس سعی کرد راهکار جدیدی را برای تحول در این معادله ارائه دهند. امام خمینی در اعلام روز قدس امیدوار بود مردم فلسطین و جهان اسلام را برپایه همبستگی اسلامی وارد معادله رویاروئی سازند و شرایط این معادله را به نفع مردم فلسطین تغییر دهند
از نگاه حضرت امام(ره) وحدت که عامل پیروزی و بقای انقلاب بوده اگر جای خود را به تفرقه و اختلاف بدهد، می تواند موجب بازگشت به طاغوت شود. چرا که «اختلاف کلمه شاید خدای نخواسته موجب این بشود که عنایت خاص خدا که بر شما سایه افکنده بود، یک وقت خدای نخواسته برداشته بشود و کشور شما آن شود که در سال های طولانی مبتلا به آن بودید.»
اندیشه سیاسی مجموعه ای از آرا و عقاید است که به شیوه ای عقلانی، منطقی و مستدل و فراتر از آرا و ترجیحات شخصی، درباره چگونگی سازمان دادن به زندگی سیاسی مطرح است. چنین اندیشه ای ریشه در مطالعات و آگاهی ها دارد و می تواند پاسخگوی سوالات و مجهولات پیش آمده در عرصه عمل و امر سیاسی باشد. از این رو اندیشه سیاسی نه تنها می تواند واقعیت ها و امور سیاسی را توضیح دهد بلکه می تواند آن را تغییر داده، جهت آن را معلوم کند و لذا در یافتن راه ها و اداره بهتر جامعه و زندگی سیاسی نقش دارد. حضرت امام خمینی(ره) واجد اندیشه سیاسی این است که متأثر از عقاید و شناخت ایشان در حوزه های فقهی، کلامی، عرفانی و فلسفی با هویتی اسلامی می باشد. بدیهی است این اندیشه که از جامعیت و انسجام منطقی برخوردار بوده و توانسته به شکل دهی و پیروزی انقلاب اسلامی و تأسیس و تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی منتهی شود، می تواند همچنان شاخص مناسبی برای ارزیابی درستی مسیر حرکت و کنش ها و اقدامات امروز باشد. در این نوشتار سعی شده به جایگاه و چگونگی نیل به وحدت در اندیشه سیاسی آن حکیم فرزانه پرداخته شود.
امام خمینی(ره)هم صاحب نظر است و هم صاحب دل. او در صحنه صاحب نظران یک اندیشمند برجسته است و در میدان صاحب دلان یک صاحب بصر صایب است.
پیامبران الهی که برای هدایت خلق از سوی خدای سبحان مبعوث شده اند. انسانها را به عبادت خدا و اطاعت او فراخوانده و از پیروی طاغوت باز دارند.و از طریق عبادت خدا و اجتناب از طاغوت آنها را از درون نورانی کرده و با نورانی شدن آنها هم خود به لقاء الهی بار یابند و هم دیگران را به آن بارگاه هدایت کنند و در عین حال که به نورانیت درون انسان ها عنایت دارند به نورانی کرد جامعه نیز از راه قیام به قسط و عدالت اجتماعی، بپردازند. راه انبیاء توسط جانشینان خاص یعنی امامان و عام آنان یعنی عالم راستین دین تداوم پیدا می کند، آنها نیز مردم را به توحید و عبادات خدا و اجتناب از طاغوت فرا می خوانندهمانطور که انبیاء الهی از راه تخلق اخلاق الهی، با کسب علم و معرفت و قدرت و توانایی وارد عرصه زندگی اجتماعی شدند و برای تحقق اهداف فوق یعنی توحید و معرفت و اقامه قسط همت گمارند. اگر جانشینان عام و وارثان آنان نیز با همین دست مایه وارد صحنه اجتماعی شوند هم مردمان را به توحید و معرفت الهی رهنمون می شوند و هم با هدایت صحیح آنان جانبه را به قسط و عدل زینت می دهند. از جمله عالمان دین که به پیروی از انبیاء الهی در عصر ظلمت ظهور کرده و با هدایت جامعه هم آنها به عرصه توحید کشانده و هم با طاغوت مبارزه کرده و هم زمینه اقامه قسط و عدالت اجتماعی را فراهم کرده امام خمینی(ره)است که با قیام شجاعانه خود در پانزدهم خرداد1342در مسیر نهضت الهی قدم گذاشت و با گذشت 15سال در بهمن ماه سال1375طاغوت را سرنگون و زمینه را برای حکومت اسلامی فراهم کردند و در 12فروردین سال58 آن حکومت را با نام جمهوری اسلامی تثبیت کردند که در آن قوانین اسلامی براساس خواست مردم اجرا می شود، که در این نوشتار شخصیت همه جانبه امام از دیدگاه حکیم متأله و مفسر قرآن و فقیه اهل بیت عصمت حضرت آیة الله جوادی آملی دامت برکاته مورد بررسی قرار می گیرد. ادامه مطلب...
صدای آمریکا که همچون رژیمصهیونیستی از نتایج نشست ایران و 1+5 در بغداد به خشم آمده است و هیچ سوژهای برای تمرکز ندارد، این بار، لباس کاترین اشتون را سوژه کرد !
در همین مورد "حسن داعی" نماینده مخفی فرقه رجوی در واشنگتن، به لباس اشتون پرداخت و گفت: "به لباس خانم اشتون نگاه کنید، بخاطر اینکه نظر ایران را جلب کند یک لباسی پوشیده است که معلوم نیست چه جور لباسی است، حجاب یا غیر حجاب است."