روزنامه لس آنجلس تایمز به بهانه اینکه ارتباطات اینترنتی امن نیستند و باید محافظت شوند نوشت: آمریکا فعالان سیاسی معارض علیه جمهوری اسلامی و برخی رژیم های معارض دیگر را تعلیم میدهد.
وزارت خارجه از سال 2008 تاکنون برنامه موسوم به اقدام برای آزادی اینترنت را نسبت به 5 هزار معارض و فعال سیاسی و در 100 دوره آموزشی به اجرا گذاشته است.
لس آنجلس تایمز اضافه کرد: در این دوره که در کشورهایی نظیر ترکیه و لبنان برگزار شده، به شرکت کنندگان آموزش داده می شود که چگونه هویت خود را پنهان نگه دارند. همچنین گفته می شود که چگونه می توانند از نرم افزارهای رمزگذاری پیام های کتبی و صوتی استفاده کنند.
این سیستم های رمزگذاری و اختفاء با بودجه دولت آمریکا ایجاد شده است. 20 میلیون از بودجه 50 میلیون دلاری کنگره آمریکا، در این زمینه هزینه شده است. ایران از جمله کشورهای هدف در این زمینه است.
گفتنی است تاکنون هیچ یک از ترفندهای آمریکا و اروپا برای پنهان کردن هویت مرتبطان سایبری و حفظ - به قول خودشان- امنیت سایتهای وابسته به جایی نرسیده است و به نظر می رسد ادعای "رمزگذاری" نیز قبل از آن که یک حرکت باز دارنده باشد برای اطمینان دادن به کاربران اینگونه سایت ها است.
نظر |
صهیونیسم جهانی در طول یکصد سال گذشته با هدفگذاری جهت از بینبردن همه ادیان، خدای دین هندو را ارج مینهد و اکنون شرکت هرمی- فرقهای کوئست با ظهور "ویجی اسواران" که هندویی مالزیتبار است، ساز موافق صهیونیسم را مینوازد.
=نوعی استحاله و جهش منفی در سیستم ارتباط اجتماعی اعضای کوئست به وجود آمده است که ضمن ایجاد پرخاشگری، هیجان کاذب و دگرگونی خاصی در تعیین مصادیق الگوی رفتاری و فکری ایشان ایجاد کرده است.
الگوهای رفتاری، اعتقادی و اجتماعی این افراد به طور نامحسوس در حال تغییر کلی و جزئی است. ساختار آموزشی و نهادهای ارزشی کوئست در طی یک دهه میتواند به طور کلی باورهای افراد را تحتالشعاع خود قرار داده و این مهم عرصه جدیدی را برای مطالعه و تحقیق به وجود آورده که در این نوشتار به بررسی این موضوع میپردازیم:
«اگر برنامهها را محتاطانه و همراه با آموزش آغاز کنیم میتوانیم در کمتر از یک دهه، منش و خلق و خوی سرسختترین افراد را تغییر داده و آنها را مانند افرادی که از پیش مطیع ساختهایم، زیر سلطه خویش درآوریم.»
لیبرمن گفت: «اسرائیل در محاصره اقمار ایرانی است؛ حزب الله لبنان در مرزهای شمالی، حماس (فلسطین) در غزه و کرانه باختری رود اردن.»
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت: «اگر مشکلات مصر به زودی حل نشود، در آن صورت مصر به ایرانی دیگر تبدیل خواهد شد.»
به نقل از واحد مرکزی خبر، "آویگدور لیبرمن"، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در گفت وگو با روزنامه ولت آلمان گفت: «امروز، مصریها باور دارند که اخوان المسلمین قصد فرماندهی آنان را دارد؛ سازمانی که هم ساختار سیاسی و هم ایدئولوژی دارد. با این حال هنوز مطمئن نیستم که آیا اتحادیه اروپا واقعا به ناپایداری و شکنندگی این اوضاع واقف است؟»
وی افزود: «من در گفتگو با همکاران اروپایی خود، اغلب با برداشتهای سطحی و بسیار رمانتیک آنها (در ارتباط با تحولات اخیر منطقه) روبرو میشوم.»
لیبرمن گفت: «اسرائیل در محاصره اقمار ایرانی است، حزب الله لبنان در مرزهای شمالی، حماس (فلسطین) در غزه و کرانه باختری رود اردن.»
وی مدعی شد: «برخی از نقاط این اقمار تنها در فاصله ده دقیقه ای مقر رئیس دولت اسرائیل قرار دارند.»
او در جواب به این پرسش که چرا اسرائیل با انقلابهای اخیر برخی کشورهای عرب زبان، مشکل دارد و آیا این تحولات را بیشتر برای خود تهدید یا شانس می پندارد، گفت: «همه، بیش از آنکه به خیالات و رویاها بیاندیشیم، واقعیات را در نظر می آوریم.»
بازسازی مقر فرقه ضاله بهائیت با صرف بودجه ای بالغ بر 6 میلیون دلار از سوی حکومت رژیم صهیونیستی به اتمام رسید.
قدسنا، خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس با انتشار گزارشی همراه با تصویر در این باره نوشت: بنای بازسازی شده ساختمان بهائیت در حیفا دو روز گذشته با حضور مقامات اسرائیلی پرده برداری شد.
کار بازسازی این بنا درشهر اشغالی حیفا واقع در کوه کرمل فلسطین دو سال و نیم به طول انجامید و تمام هزینه های بازسازی مرکز این فرقه ضاله که بالغ بر شش میلیون دلار گزارش شده است را حکومت رژیم اشغالگر قدس و آمریکا برعهده گرفته اند.بهائیها با تأسیس رژیم صهیونیستی در سال 1948 و اشغال فلسطین از سوی این رژیم با حمایت آمریکا، سرزمین اشغالی فلسطین و مشخصا شهر اشغالی حیفا را پایگاه و مرکز اصلی فعالیت خود قرار دادند. رژیم صهیونیستی نیز فرقه ضاله بهائیت را که می توانست از طریق آان رویای دیرینه خود یعنی حمله به مسلمانان را آغاز کند، به عنوان یکی از "مذاهب قانونی!" به رسمیت شناخت.
دیگر نمیتوان از آمریکا انتظار داشت تا به جای اروپا در جنگ شرکت کند؛ این بدان معناست که کشورهای اروپایی باید مسئولیتهای بیشتری را به عهده بگیرند.
دو روز گذشته جلسهای در مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی آمریکا و با حضور اعضای کمیسیون دفاعی مجلس انگلیس، با کارشناسان و مقامات نظامی آمریکا در واشنگتن برگزار شد.
سه شنبه جلسه ای در مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی آمریکا و با حضور اعضای کمیسیون دفاعی مجلس انگلیس، در آمریکا برگزار شد که محتوای این جلسه محرمانه تلقی شده است.
کارشناسان مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی آمریکا و اعضای کمیسیون دفاعی مجلس انگلیس در این جلسه که موضوع آن واکنش آمریکا به انتشار دکترین جدید دفاعی و امنیتی انگلیس، عملیات های نظامی جاری که انگلیس درگیر آن است و وضعیت نظامیان انگلیس عنوان شده است به تبادل نظر پرداختهاند. گفته می شود افراد و کارشناسان سرشناس نظامی و دولتی آمریکا در این جلسه حضور داشته اند.
در ادمه این مقاله آمده است: انگلستان و فرانسه دو عضو دائم و رهبران این گروه خواهند بود. این دو کشور قویترین تواناییهای نظامی را در اروپا دارند و از لحاظ دیدگاههای استراتژیکی نیز مشابه هستند؛ هر دو از طرز تفکر طرفدار مداخله برخوردار هستند. این دو کشور با انعقاد دو پیمان دفاعی به سوی همکاری با یکدیگر در زمینههایی مانند ناوهای هواپیمابر و فناوریهای جدید نظامی گام برداشتهاند.
این مقاله در ادامه با اشاره به عدم توان نظامی آمریکا افزود: برخی از کشورها که در این ابتکار نظامی شرکتی ندارند از وجود آن ابراز نارضایتی خواهند کرد، اما این کشورها باید درک کنند که اتحادیهای با 27 عضو ساختار مناسبی برای شرکت در جنگ نظامی نیست؛ به علاوه دیگر نمیتوان از آمریکا انتظار داشت تا به جای اروپا در جنگ شرکت کند؛ این بدان معناست که کشورهای اروپایی باید مسئولیتهای بیشتری را به عهده بگیرند، اما نه لزوماً از طریق اتحادیه اروپا. ناتو گاهی با 28 عضو فعالیت میکند (هرچند ترکیه در زمینه بحران لیبی برخی تصمیمهای کلیدی را به تعویق انداخت). زمانی که این سازمان با تمام اعضایش فعالیت میکند به این دلیل است که آمریکا دیگر کشورها را قانع و رهبری میکند. میان کشورهای اروپایی نیز یک اتحاد نزدیک میان فرانسه و انگلستان باید رهبری را به عهده داشته باشد.