هکر "تاییدیههای امنیتی سایت کومودو" اعلام کرد که در پاسخ به اقدام غرب در جریان انتشار ویروس استاکس نت، دست به این اقدام زده است.
به گزارش گرداب، طی روزهای گذشته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه پایگاه داده یکی از تاییدکننده های تبادلات امن در اینترنت موسوم به CA هک شده است.
این هک پر سر و صدا، بلافاصله به حکومت ایران منتسب شد و رسانههای غربی جنجال زیادی را در این مورد به راه انداختند.
اما هکر این سایت با انتشار متنی در اینترنت و با ارائه مستندات قطعی فنی مبنی بر اینکه هک از طرف او انجام شده است انگیزه خود از این اقدام را توضیح داد.
اگر چه کارشناسان امنیت شبکه در مورد چنین ادعاهایی بسیار محتاط هستند و به راحتی آن را نمی پذیرند، با این وجود اعلام کردهاند که جزئیات کدهایی که این هکر اعلام کرده درست و قابل قبول است.
مارکو هایپونن، رئیس تیم تحقیقاتی شرکت "اف – سکیور" در فنلاند در این باره گفته است که این هکر به کدهایی از سیستمهای داخلی کومودو دسترسی داشته است. اما در مورد اینکه بقیه ادعاهای وی درست است یا نه ، اطلاعاتی در دست نداریم.
این هکر ایرانی با بیان اینکه با توانایی و دانش شخصی خود به صورت مستقل به این اقدام دست زده است، توضیح داد: «چه طور است که در جریان انتشار ویروس استاکس نت هیچ گونه واکنش انتقادی نسبت به این موضوع نشان داده نشد و حتی صاحبان شرکت های فنی غربی با هماهنگی انجام شده بیش از دو سال پچ کاری باگ پرینتر استفاده شده در استاکس نت را به تاخیر انداختند، اما در جریان هک کومودو، کار به اینجا رسیده که حتی خبرنگاری از سفیر ایران در سازمان ملل در مورد این اقدام سوال کرده است.»
هکر کومودو این سوال را طرح کرد که چه طور وقتی ویروس استاکس نت با صرف بودجه میلیون دلاری و با دسترسی به انواع سیستم های اسکادا از سوی امریکا و اسرائیل ساخته شد، کسی از سفیر آنها در سازمان ملل سوال نکرد؟
این هکر همچنین پرسید: «چه طور است که دولت های غربی می توانند با تکیه بر انواع و اقسام سیستمهای شنود ارتباطی همانند اشلون، ارتباطات اینترنتی اعم از جیمیل، اسکایپ و... را شنود کنند و صدا از کسی در نیاید اما هک وی این گونه مورد انتقاد قرار گرفته است؟»
هکر 21 ساله کومودو در پایان پیام مفصل خود به فارسی گفته است: «جانم فدای رهبر.»
نظر |
طالبان و وهابیون پاکستان با هجوم به کاروان مسافران پاراچناری بیش از پنجاه تن از شیعیان را ربوده، شهید یا زخمی کردند.
به گزارش گرداب به نقل از مشرق، روز شنبه 6 فروردین سه خودروی ون حامل 54 مرد و زن و کودک در حال تردد از مسیر استراتژیک پیشاور- پاراچنار و در منطقه بگن کورم پایین مورد هجوم کفار وهابی و طالبان پاکستان قرار گرفت که در خلال تلاش شیعیان برای گریز از وحشیگری مهاجمان، سه نفر از اهالی پاراچنار در دم به شهادت رسیده و یک نفر از آنان نیز به شدت مجروح شد که با وخیم شدن حال این فرد، طالبان به همراه شهدای این واقعه، مجبور به استرداد وی به رزمندهگان مقاومت شدند.
این گزارش میافزاید: ناصبیون پس از هجوم و ددمنشی خود افراد باقی مانده را به عنوان گروگان ربوده و با خود بردند. روز گذشته 15 نفر از زنان و کودکان گروه را آزاد کردند ولیکن 35 نفر از شیعیان را در عوض خواستههایی از دولت مرکزی پاکستان، در بند خود نگاهداشته و رسما اعلام نمودند در صورت برآورده نشدن درخواستهایشان، گروگانها را خواهند کشت.
بنابر همین گزارش سرنشینان این خودروها عموما بیماران و یا افراد سرشناس، تجار و مسئولان محلی پاراچنار بودند که بر اساس اضطرار مجبور به تردد از این مسیر بودند.
در همین رابطه دولت مرکزی پاکستان هم ضمن رد خواسته ناصبیون، در جواب اعتراضات شیعیان اعلام داشت قدرت تحت تعقیب قرار دادن مجرمان این جنایت را ندارد. شیخ محمد نواز عرفانی رئیس مدرسه جعفری پاراچنار هم که پیش از این، موضوع مذاکراتش با طالبان و مقامات دولتی و صلح سهجانبه این مذاکرات در منطقه و ایران بحث برانگیز شده بود با حمله به دولت اعلام کرد از این به بعد اهالی پاراچنار نیز همکاری خود با دولت پاکستان را قطع خواهند کرد.
بنیانگذار سیاست ترور در رژیم صهیونیستی به عنوان رئیس جدید دستگاه امنیت عمومی این رژیم منصوب شد.
شبکه خبری العالم در گزارشی به بررسی انتصاب رئیس جدید دستگاه امنیت عمومی رژیمصهیونیستی پرداخت.
بر اساس این گزارش، " بنیامین نتانیاهو " نخست وزیر رژیم صهیونیستی ، "یورام کوهن " را به سمت رییس جدید دستگاه امنیت عمومی این رژیم موسوم به "شاباک " تعیین کرد که از وی به عنوان کارشناس امور اعراب و مخترع سیاست ترور این رژیم یاد می شود.
"یورام کوهن " معروف به "کاپیتان سامی " در حالی به سمت رییس شاباک تعیین شد که بسیاری در رژیم صهیونیستی و مراکز تصمیم گیری پیش بینی آن را نمی کردند و این مسئله تا حد زیادی غیرمنتظره بود.
مطبوعات رژیم صهیونیستی با انتشار خبر تعیین کوهن به ریاست شاباک درباره ویژگی های او نوشتند که کوهن مخترع و صاحب ایده سیاست ترور در اسراییل به شمار می رود.
به نوشته مطبوعات رژیم صهیونیستی، کوهن همچنین کارشناس امور اعراب به شمار می رود و سالهای طولاتی علیه فلسطینی ها در کرانه باختری کار کرده است؛ امری که ستایش افسران بلندپایه ارتش این رژیم را که در همین زمینه فعالیت دارند، به همراه داشته است.
کوهن از خارج از شاباک نیامده است بلکه عضوی از این دستگاه است که درهمه سطوح آن کار کرده و از مردان تراز اول در امور اجرایی آن به شمار می رود.
به نوشته روزنامه صهیونیستی "یدیعوت آحارنوت "، سطح و تعداد عملیات گروههای مقاومت فلسطین درپی عملیات "کاپیتان سامی " و اختراع او در زمینه سیاست ترورها کاهش یافته است.
این روزنامه افزود: رئیس جدید شاباک به زبان عربی مسلط است و کارشناس امور فلسطین بوده و اطلاع گسترده و عمیقی درباره فرهنگ فلسطینی ها دارد و بسیاری از رهبران آنها را می شناسد و کسی که کوهن را در میدان عمل ببیند، نمی تواند او را از فلسطینی ها تشخیص دهد.
کوهن در سال 1960 میلادی متولد شد و در شهر اشغالی قدس سکونت و مدرک کارشناسی ارشد علوم سیاسی دارد و اخیرا خدمت نظامی خود را درچارچوب نیروهای ویژه تیپ "گولانی " سپری کرده است. کوهن در سال 1982 میلادی به شاباک پیوست.
تفسیر پیام نوروزی اوباما توسط اندیشکده آمریکایی
اندیشکده واشنگتن در گزارشی به بررسی پیام نورورزی سال 90 اوباما پرداخته و تاکید میکند که شبکه های ماهوارهای، اینترنت و صدور بیانیه های دولتها و سازمانهای بین المللی را ابزارهای مهم اعمال فشار به ایران در زمینه حقوق بشر هستند.
اندیشکده واشنگتن در مقالهای به بررسی پیام نوروزی رییس جمهور آمریکا پرداخته و مینویسد: پیام نوروزی "باراک اوباما "، صراحتاً نمایانگر تغییرات اخیر سیاست آمریکا در قبال ایران بود. واضح و مبرهن است که پیام امسال خطاب به مردم ایران بود تا به دولت. این در حالی است که پیام نوروزی سال 88 اوباما که اظهار کرده بود: "میخواهم با رهبران ایران صریح صحبت کنم. " با پیام امسال وی کاملاً مغایرت دارد. در واقع پیام سال 88 در خصوص دیپلماسی، تعهدات، احترام متقابل و روابط سازنده، بدون اشاره به موضوع حقوق بشر بود.
* تمرکز پیام نوروزی سال 90 اوباما بر مسئله حقوق بشر است
اوباما در پیام نوروزی خود به مناسبت آغاز سال 89 نیز "از آیندهای امیدوارکننده برای مردم ایران " و "درخواست همکاری بیشتر ایران با جامعه ملل به منظور جلوگیری از پایین آمدن اعتبار دولت این کشور در پی سرپیچی از تعهدات بینالمللی " سخن به میان آورده بود که مسئله انرژی هستهای و حقوق بشر را بهطور مؤثری در کنار هم قرار داد. اما پیام نورزوی سال 90 چندگام روبهجلو در تغییر سیاست اوباما بود که بدون کوچکترین اشارهای به رهبران ایران و یا بنبست هستهای، کاملا بر "حقوق مردم ایران " تمرکز داشت. اوباما همچنین با خواندن شعر یکی از شاعران معاصر زن ایرانی به جای استفاده از شعر شاعران قدیمی، تأثیر پیام خود بر مردم را افزایش داد.
خبرگزاری فارس: بیانات مقام معظم رهبرى در روز آغاز سال نو در حرم مطهر رضوى همیشه یکى از مهمترین و جامعترین بیانات ایشان در جمعبندى کلى اوضاع سالگذشته و روشن نمودن مسیر حرکت انقلاب در سال جدیدى است که در پیش روست.
به گزارش خبرگزاری فارس، بیانات مقام معظم رهبرى در روز آغاز سال نو در حرم مطهر رضوى همیشه یکى از مهمترین و جامعترین بیانات ایشان در جمعبندى کلى اوضاع سالگذشته و روشن نمودن مسیر حرکت انقلاب در سال جدیدى است که در پیش روست. امسال نیز به توفیق الهى شاهد آن بودیم که رهبر گرانقدر ملت ایران در جمع زائران و مجاوران حرم رضوى در روز اول سال در سخنرانى مهمى به تحلیل مسائل کشور و جهان پرداختند و طى سه بخش مهم زیر به ایراد سخنانى پرداختند:
1. جمعبندى سالى که گذشت.
2. تبیین شعار سال جدید و وظایفى که همگان خصوصا مسؤولان نسبت به آن دارند.
3. تحلیل اوضاع منطقه و بیان نکات مهمى در این زمینه
سال گذشته سال همت مضاعف و کار مضاعف بود. در این سال ملت ایران و مسؤولان کشور در دستگاههاى اجرایى و تقنینى و قضایى تلاش کردند تا با همت و کار مضاعف اهداف کلان کشور را محقق سازند و به لطف خداى متعال در این زمینه به دستاوردهاى خوبى نیز دست یافتند که برخى از آنها عبارتند از: عرصه علم و فنآورى، عرصه اقتصادى، هدفمند کردن یارانهها، اصلاح الگوى مصرف، افزایش صادرات غیر نفتى، مواجهه با تحریمها و... که به تعبیر مقام معظم رهبرى: "به هر حال آنچه که سال 89 براى ما مشخص کرده است، این است که بحمداللَّه این سال به معناى واقعى کلمه، سال همت مضاعف و کار مضاعف بود. البته سال 89 خصوصیت ویژهاى ندارد؛ امسال هم، سال بعد هم، ده سال بعد هم، سال همت مضاعف و کار مضاعف است. ملت ایران و مسؤولین در هر دورهاى بایستى همت بلند و همت مضاعف داشته باشند و کار مضاعف بکنند تا ما بتوانیم به آنجائى که شایسته ملت ایران است، انشاءاللَّه برسیم. "
برای خواندن ادامه مطلب اینجا کلیک فرمایید